Eco- en duurzame merken

In onze winkel hebben we veel verschillende merken en producten. Naast onze eco- en duurzame merken die we in onze winkel voeren, laten we ook veel artikelen maken speciaal voor Schiermonnikoog en KOLSTEIN. Unieke kadootjes en eilandproducten om mee naar huis te nemen. Mooie eilandherinneringen aan Schiermonnikoog of de wadden.  Van toffe prints op A4, schitterende ansichtkaarten tot duurzame waddenmokjes, buitenkussens en nog veel meer…

boeken & tijdschriften

En wil je lekker lezen op ons mooie waddeneiland? Kom dan voor de meest recente literatuur, thrillers en romans en ons uitgebreide assortiment tijdschriften. Ook voor kinderboeken, young adults en prentenboeken! En wist je dat we het grootste assortiment Schiermonnikoogboeken, waddenboeken en natuurboeken op voorraad hebben liggen? En is een boek uitverkocht, dan kunnen we het binnen 24-uur leveren, zonder extra kosten.

Speelgoed, spellen & vliegers

Op vakantie op Schiermonnikoog betekent ook tijd voor ontspanning! We hebben mooie spellen van 999-games, speelgoed voor binnen en buiten en strandspeelgoed. Laat je emmer en schepje thuis… we hebben ze in alle maten en kleuren! En wil je lekker gaan vliegeren, dan kun je bij ons terecht voor kindervliegers, stuntvliegers en powerkites.